GOTT NYTT ÅR

Så har 2014 passerat, ett år fyllt utav känslor. Visste inte när vi gick in i 2014 att det skulle bli det mest känslofulla och turbulenta år i vårat liv. Men vi går in i 2015 som en starkare familj. Och vi vet inte vad kommande år har att erbjuda... Det återstår att se.... GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla, ta hand om varandra och säg till dom du älskar att du älskar dom. Snö

Det kom snö i natt här hemma, älskar snön. Blir så ljust och fint ute! Edvin skuttade ut och gjorde en snöänglar på altan. Och jag gick ut och lockade ut hönsen, var en tapper höna som trotsade snön. Några stod på trappen till hönshuset men majoriteten bemödade sig inte med att gå ut. Nicki var dock överlycklig. Hon älskar snön. Nicki leker i snön

Sixten kom oxå fram när vi var ute, min härliga jägare! Han är verkligen en fenomenal jägare. 
0 kommentarer
publicerat i Djuren
Taggar: #crazydog #nicki #hönsen #orpington #sixtenthehunter

Ett barn fattigare

Måste visa er mina otroligt goa sockor (kan kanske klassas som det) som jag köpte igår. Så varma och sköna perfekta på våra kalla golv! 

Så sköna på natten när man tassar upp för att mata liten skrot

Vi har varigt ett barn fattigare detta dygn. Har varigt riktigt tyst och tomt. Edvin mitt yrväder åkte på morgonen till en kompis och sen efter åkte han vidare till farmor och farfar för att sova över där. Och idag är det skiftbyte, när vi hämtar Edvin lämnar vi Emil. Så vi blir en kort kommande dygn också. Vi hade riktigt mys igår med Emil, vi såg Den oändliga historien. Låg i soffan och bara gottade oss. Sen smög vi in i vår säng jag o Emil och låg och tisslade o tasslade. Var så himla mysigt, somnade gjorde vi visst oxå så Johan fick vara själv uppe hela kvällen. 

Och idag har jag påbörjat avskorvningen på Elias huvud. Han har så mycket. Fått bort det mesta, vilken himla skillnad det blir!!
Visa fler inlägg