Första advent

Första advent, blev inte riktigt som jag tänkt mig. Älskar advent och att plocka fram julsaker och bara mysa med mina nära och kära. Men stämningen infann sig inte. Gjorde allt som vanligt men det gick på rutin inget annat. Men det blev fint! 

Vi har fått massa utedekorarioner av vår gamla granne så nu är allt det uppsatt, blev himla mysigt på tomten. 


Sen i kväll gick jag, Emil och Edvin på en promenad i skogen. Utmanande i mörkret vill jag lova. Men det var kul. Och killarna trotsade sina mörkerrädslor. Hunden var med och även katten gick med hela promenaden haha! 

Domkyrkan

Idag har vi gått på stan och köpt några av dom sista julklapparna. Var himla mysigt. Vi är aldrig nere på stan utan åker oftast till något närliggande köpcentrum. Nere på stan ser man ju vår vackra domkyrka. Edvin blev nyfiken så vi gick in där och kollade, han var mycket imponerad att där låg det minsann kungar! Haha goa unge. 
 
Killarna tände även ett varsitt ljus och så förklarade jag tanken med det och dom funderade lite innan dom tände sitt ljus. Men vad/vem dom tände det för fick jag inte veta. 
 
Den är vacker Uppsala Domkyrka. Jag är inte religös men när man går där det är så stämningsfullt så vill jag gärna tro på att det finns något mera. 

Jobbet

Idag var jag och hälsade på jobbet. Det var så himla kul! Åh vad jag har saknat jobbet insåg jag. Fick massa kärlek, från kollegor och främst från två av mina elever! Finaste killarna som jag har saknat dom. Det var kramar hela tiden, så kul! Fick fin orkidée jag som älskar orkidéer. Och ett litet paket med en haklapp i. Och inte att förglömmas, en teckning och ett fint kort. 

En bra dag har det verkligen varigt, men en liten humörs dipp blev det nu på kvällen.. Älska känslostormarna? Eh nej! 

I morgon ska jag och denna stiliga pojk ut och shoppa julklapp, vi ska fika och bara ha det mysigt. Ska bli härligt att få lite speciell tid med honom. 
Visa fler inlägg