Skaldjur

Oj vilken matkoma jag har! Johan kome hem och föreslog att vi skulle köpa hem skaldjursplatå från Hambers Fisk till middag. Eftersom vi har svårt att komma ut och äta så fick restaurangen komma till oss. Så köpte vi till lite ostar, kex och kallskuret. 

Det var så himla gott! Vi kommer garanterat köpa skaldjuren igen. Fick en ny favorit bland skaldjur. Kungskrabba!! Allvarligt så himla gott, ska jag välja mellan den och hummer så vinner kungskrabban lätt! 

Vitt vin till det, var verkligen en hit! Edvin är ju oxå rolig han åt och smakade av allt. Vi köpte hem några bitar sushi till honom för han älskar det så man vet att han fått i sig mat. Så han åt det med allt det andra som vi åt. Han tyckte det var en myskväll och det var verkligen det.

Hoppas ni har det bra i kväll, trevlig kväll !

Mysfrukost

Idag har jag tankat energi utav en go vän! Tjejsnack deluxe!

Blev bjuden på mysfrukost, vi satt länge och åt och snackade om allt mellan himel och jord. Det finns inte många som jag delar med mig med alla mina tankar men med henne kan jag det. Så vi har luftat alla tankar som snurrat, var så välbehövligt. Jag skriver mycket om mina tankar här men vissa går ej att skriva men dom kan jag lufta med henne. 

Tack fina vän för idag! Feelgood

Vädret vi haft idag har varigt underbart. 8 grader varmt var det ute när jag promenerade! Jag blir verkligen på så himla bra humör av detta, det har verkligen saknats. Sol och vårvärme. Tog en lång skön promenad på förmiddagen och sen nu på kvällningen. Gör gott för både kropp och knopp! Nu ska jag se på Sveriges Mästerkock och ta en kopp the. 
Visa fler inlägg