Semester!

Så i tisdags var vi till hjärt igen för att få resultatet från dygnsEKG, det såg fint ut och han hade inga "dolda" arytmier. 
 
Sen efter besöket på hjärt packade vi oss in i bilen och begav oss upp till Ångemanland. Så skönt att få känna frid och ro för några dagar. Har inte någon mobiltäckning och blir lite avskärmad från världen men det är ganska skönt. Har läst böcker, fiskat, strosat på loppisar, njutigt av god mat och dryck.
 
Så dom kommande dagarna kommer vara lika bloggfattiga som dom föregående dagarna. 
 
Nu är det semester för oss!!Du...

...är min man, min kärlek.

Min kärlek till dig har förändrats har jag insett. Insåg det i går morse när jag vaknade. Jag drömde att du lämnade mig. När jag vaknade var jag ledsen, och jag kände rädsla, panik och sorg. 

Jag ser på dig och du är en underbar människa. Stark, vis, och kärleksfull.

Du är min. 
Du är den som ger mig trygghet, närhet och kärlek. Du har den varma famnen som jag kan krypa upp i när jag behövder det. Du ger mig styrka när jag saknar det. Du ser mig, du älskar mig! 

Vi har lärt oss detta
 "i med och motgång"
 och just nu så är vi starka ihop! Vi är sammansvetsade på en nivå som jag inte trodde kunde vara möjlig. Allt är inte rosenskimmer jämt, absolut inte. Men jag vet att vi som par har fått en råstyrka som vi ger till varandra när det behövs.

Och det gör oss starka och enade. 

Du är min och jag är din, 
Alltid
Jag älskar digLivet kom emellan

Jag har verkligen varigt off med bloggen några dagar, livet och att med det har kommit emellan och behovet till ventilering har inte varigt lika stort.

Syrenhäcken är nu flyttad och nu ska det bara snyggas till och läggas på matjord och gräs. Kommer bli så himla fint på tomten och stort!!

I går morse var det regnvått i gräset när jag släppte ut hönsen och vattnet låg vackert i bladen. 


Nickis uppmärksamhet fångades av något som jag inte såg..

I morgon ska vi in och sätta en EKG mätare på Elias och göra ett dygns EKG för att kolla pulsen under ett dygn. Ska bli intressant att få veta resultatet på tisdag. 
Visa fler inlägg