Så vart det uppskjutet

Idag har vi varigt på inskrivning utav Elias. Vi fick veta att operationen är uppskjuten till torsdag i dagsläget. Så himla drygt med denna väntan och väntan.

Det pulvriserar en långsamt. Dock har vi det väldigt bra här på Ronald, killarna leker och stojar. Ska man iväg får man leta rätt på killarna, huset är stort och det finns många lekrum att leka och gömma sig i..


Elias har hittat lilla nallen som är så go. Haha! 

Finns många vuxna för oss att prata med oxå, det är skönt att det finns någon att ventilera tankar och känslor med. 
 

Så var vi framme....

.... Och installerade på Ronald McDonald Hus i Göteborg! Det är så skönt att bo här, killarna har redan hittat kompisar som dom har lekt massa med. Så skönt! Det är stort huset, mycket större än det i Lund. Vårat rum är som en stor etta! Så rymligt, spjälsängen står brevid dubbelsängen på ena sidan och på andra sidan står killarnas två sängar och vi kan fortfarande gå runt dubbelsängen utan problem.

I morgon ska vi åka och handla och så, blir nog lite födelsedagsshopping till Edvin blandannat. Snart fyller ju kraken år!!
Resan ner gick över förväntan. Vi stannade och rastade två gånger sen satt dom och var hyfsat nöjda resten av tiden. Inte något tjat eller tjafs. Jag hoppas resan hem blir lika lugn! 

Nu är jag så slut efter dagen så jag har krypigt ner i sängen redan och ska se på en film. 

Kram på er! 

Mycket nu

Nu har jag varigt slarvig att skriva något dom sista dagarna, livet har kommit i mellan och det har varigt lite att stå i. 

Idag ringde dom från Göteborg om boendet. Vi har fått rum på Ronald McDonalds Hus hela perioden. Sååå himla skönt! Killarna blev jätte glada. Kändes så kul att kunna säga det till dom. Sen efter ytterligare en timma ringde Göteborg igen, då har op blivit framflyttad en dag så nu är det den 1/7 som gäller. Hoppas den inte blir flyttad ytterligare bara.

Nu på kvällen har vi varigt på middag hos fan Rosenlund. God mat, gott vin och snack! En härlig kväll helt enkelt.

Ha en härlig kväll, kram 
Visa fler inlägg