Tisdag

Dagen har spenderats hemma, vi tog sovmorgon och åt frukost framför tvn. 

Elias ligger i hårdträning på att sitta, det går bättre och bättre. Men så tittar han för långt åt åt något håll så störtar han ner i marken. 


Men lika nöjd är han för det! Humöret har varigt bättre idag. 

Nu på kvällningen gick vi hela familjen på en skogspromenad. Jag älskar att gå i skogen, Elias satt i selen. Det är harmoniskt att gå i skogen, tyst och fridfullt. En vanlig grå måndag, med det bästa meddelandet

Idag har min lilla skrotnisse varigt som ett smärre åskmoln, så sur och grinig lite hängig. 


Jag undrar om det är tänder på gång, inte så lätt att se men jag tyckte att jag skymtade ett vitt streck i underkäken. Men det var svårt att se, den har iallafall inte spräckt igenom än. 

Han börjar sitta riktigt bra, pallade upp med kuddar runt honom idag så han ramlar mjukt. 


Mina två stora killar har jag knappt sett skymten av idag. Dom har lekt med grannpojkarna hela dagen. Fick ett sms av Emil när han var hos dom och nog blir man varm i hjärtat när man får ett sånt sms, fina pojke! Sommartid

Detta med tidsomställningen som var i natt, från vintertid till sommartid. Härligt ljusa kvällar och barn som inte ska lägga sig för att det inte är mörkt. Underbart eller hur? 

Jag tycker faktiskt det, men jag välkomnar också när man ställer om klockan från sommartid till vintertid. Myset med värmeljus och smålampor. 

Finns verkligen en charm i tidsbytet. Och att en ynka timma kan göra sådan stor skillnad. Lustigt. 

Idag på morgonen fick jag sovmorgon låg och slumrade fram till halv elva. Galet skönt! Så det har gjort att dagen bara flög förbi. 

Nu är det påsklov och det ska bli skönt. Och har vi tur får vi några påskkycklingar i hönshuset!!

Dags att krypa till kojs, sov gott därute!Visa fler inlägg