Biodate

Igår kväll var det biokväll igen men mina tjejer. Först åt vi mat på Lemonie Creperi, och jag vart glatt överaskad!! Vilken god mat, åt en Galette med getost, prosciutto valnötter honung och ruccola! Wow vilken smakupplevelse! 

Efteråt var vi och såg Mad Max, en oerhört underhållande film! Tyckte den var kanon rekommenderar den starkt!


En kväll som gav massa energi, tack tjejer för att ni tankade en på det!

Patientförsäkringen My ASS!!

Och idag fick vi besked från patientförsäkringen kring anmälan vi gjorde när Elias fick MRSA. Det är dömt som en vårdskada och han ska få ett skadestånd.

Det som är så himla sjukt är att jag har haft kontakt med en annan mamma vars dotter delade sal med Elias och hon fick oxå MRSA. Alltså samma sjukhus, samma sal, samma vårdtillfälle. Vi fick handläggare på LÖF samtidigt men olika handläggare som jobbade olika snabbt. Hon får närmre 60.000 kronor mera än Elias i skadestånd! Tror ni jag blev vansinnig?!

Ringde upp handläggaren och då har dom gjort om ngn riktlinje så hade hon handlagt vårt ärende 8 dagar tidigare hade Elias oxå fått den högre summan! Sa många valda ord och hon förstod min upprördhet. Hon skulle ta det med sin chef och återkomma för hon höll med.

För om man ska vara krass, visst hon kanske har haft jätte mycket ärenden medan den andra handläggaren kanske haft det lugnare men om hon hade gjort det tidigare så hade Elias fått samma.

Det borde vara att ärenden som kommer in efter den nya praxisen ska röras utav den. Inte ärenden som redan är under utredning. 

FÖRJÄVLIGT!!

Boostad deluxe

Igår var det den värsta dagen på länge, sur och grinig var jag. Barnen var på samma humör dom med. Så gårdagen raderas ur minnet och så går vi vidare.

Idag var det däremot en mycket bra dag. Träffade en go vän, hon bjöd på lunch och efteråt shoppade vi. Det var så himla mysigt!! Tack fina du för idag, du boostade mitt humör! 

Ligger och lyssnar på hunden som drömmer, hon små skäller massa. Låter lite kul. Kan inte sova, har haft några sömnlösa nätter och det gör sitt på humöret. John Blund och jag är inte riktigt överens för tillfället... Men jag är så när det är många tankar som snurrar runt i huvudet. Det har varigt lite mycket grubblerier sista tiden.Visa fler inlägg