Lottovinsten rök!

Jaha! Då var vi tillbaka på sjukhuset. Elias fick en arytmi på kvällningen, den bröts med medicin som alltid. Dom plockade bort infarten och så fick han en ny arytmi! Yay, or not!! Så det vara bara att sätta ny infart och börja om. 

Så vi fick bli kvar. Skit kul.....

Världens bästa morfar kom över med lite förnödenheter som behövdes. Tack snälla pappa! Elias blev jätte glad när morfar kom. Kärlek!Så där ja!

Så igår kom vi till sjukhuset, usch!! Jag får verkligen myror i hela kroppen när jag sitter där på rummet. Plus att jag hade huvudvärken från hell gjorde inte saken lättare. Tanken var att jag skulle sova kvar där igår men eftersom jag mådde dåligt så sov Johan kvar.

Men i natt skulle jag sova kvar, så kom Dr Anders och tyckte att allt såg fint ut så han släppte hem oss redan idag. Så oerhört skönt. Så jag slapp sova helt och hållet! Känns som jag vunnit på lotto! Tjoho!!! 

Vi har roat oss med Teletubbis, Alfapet och ett EKG idag.. EKG är svårt att fåtill på liten, han är ju knappast still!

Så kommer nerverna igen....

Jag blir alltid nervös när Elias ska läggas in på sjukhuset. I morgon är det dags igen. Nu ska medicinerna bytas. Han ska ligga inne onsdag till fredag är tanken. 

Jag har sedan Elias föddes utformat sjukhusångest! Tycker dagen innan inläggningen är hemsk, ångest och klump i magen. Tårarna rinner utan någon direkt anledning. Men det blir så påtagligt hur sjuk han är. Men när vi väl är där så går det rätt lätt ändå. Dagen innan är som sagt värst. Jag ska sova där i morgon, sen tar Johan natten efter. 

Men innan jag åker till sjukhuset i morgon ska jag och Anna ut på en ridtur. Ska bli skönt att komma ut och göra något kul innan isoleringen på sjukhusrummet startar... Tillsammans gör vi skillnad!


Visa fler inlägg