Älskade hjärtebarn

Nu har vi fått träffa skot igen. Han är en så fantastiskt duktig kämpe!! Jag är så stolt över att vara hans mamma.

Vi kom till BIVA ca 15.30 då hade han respiratorn som hjälpte till med andningen och han låg och var lätt sövd. Han låg där och såg så skruttig ut, men ändå i sin skruttighet såg han så mycket piggare ut än på länge. 


Hans färg var jätte fin, ingen blå hudton alls. Naglarna visade inget spår utav blåhet och för första gången på jätte länge var hans händer varma! Lycka! Syresättningen låg på ca 85 vilken skillnad från 56 som vi mätte i förrgår. 


Älskade skrotunge! Vid ca 18 tog dom bort respiratorn och han andas nu helt själv, han är inte heller nedsövd. Han har kikat på oss, bjudit på ett halvt flin och försökt sätta sig. Dock insåg han sin begränsning där. 


Så nu är GLENNshunten på plats och den funkar bra, pacemakertrådarna sitter där dom ska och nu ska han kurera sig. Så får vi avvakta och se om han kommer behöva sätta in en pacemaker. 

Han är så stark mitt vackra hjärtebarn!! 

#1 - - Christina:

Så skönt för er att det är över nu, så fin han är ert lilla hjärtebarn. Nu har ni en underbar framtid med en piggare och bättre Elias, njut av livet och dina fina barn. Hoppas att familjen får en fortsatt fin sommar och att ni snart kan åka hem till ert igen.
Kram Christina

Svar: Tack snälla du för din omtanke! Blir så glad utav dina kommentarer kramar Fia!
Sofie Erlandsson