Phew

Nu är äntligen denna dag slut. Har krypigt ner i sängen på hotellet och Elias ligger bredvid oss. Han slapp ligga inne inatt och det var himla skönt! 

Katiteriseringen gick bra, man fick alla svar som man sökte och han är nu redo för steg två. Det är inte akut med operation men det är halvakut sa läkaren. Han hoppades på att kunna lämna besked till oss om när operationen kommer bli redan i morgon, dom skulle ha någon konferens i kväll tydligen. Annars får vi kanske ett senast datum på operationen. 


Något som jag är dålig på så är det väntan, från det att man lämnar på operationssalen tills det att dom ringer. Tiden går sååå himla sakta. 


Även om man gör något som vi gjorde idag, vi var på Universeum. Det var fint där, Emil tyckte det var jätte kul. Jag njöt av att se Emil så nöjd och glad. Det var bra att han var med så vi kunde försöka fokusera på honom och försöka tänka på ngt annat än Elias ingrepp. 


Det var en trött kille vi fick hämta på uppvaket, han såg så liten ut. Men efter ett par timmar var han hyfsat pigg. Och 5 timmar efter ingreppet var klart fick vi permis till hotellet. Åter till sjukhuset i morgon och sen efter det hem. Hem till Edvin! Saknar honom så mycket!!


#1 - - Anonym:

Skönt att allt gått bra. Liten krigare!

Svar: Japp det är han!! Tack!
Sofie Erlandsson

#2 - - Christina:

Vad skönt att allt gick bra för er på Östra.
Hoppas att ni får uppleva Göteborg någon annan gång utan sjukhusbesök och att ni kan gå på Liseberg hela familjen och ha roligt och njuta av en familjedag.
Christina (ebsteins anomali)

Svar: Ja jag hoppas oxå det, vore skönt! Nu blir det OP inom 1-1 1/2 månad. Vänligen Sofie!
Sofie Erlandsson