Så var det dags igen

Idag fick Elias ytterligare en arytmi.


Åkte in till barnakuten där jag blev mött utav läkare och sjuksköterskor. Dom var sååå himla bra! Sköterskorna var lugna och trygga. Har aldrig träffat dom förut, vi brukar alltid ha en sköterska som vi har haft förut men denna gång var det två nya. Ingen prestige, dom kollade hans kärl såg att dom var små och ringde efter stickhjälp utan att pröva att sticka honom. Det uppskattar mammahjärtat. Hon som stack honom fick till det på första försöket och det gick väldigt lätt. Han fick fyra medicindoser sen bröts artymin. 

Elias vanliga kardiolog var med. Han är som en go morfar! Han ser när man inte mår helt bra. Idag när han kom in så tittade han på mig och såg väl säkert hur less och uppgiven jag var. Då kom han och bara la händerna på axlarna och sa att det kommer att bli bra. Var nära att bryta ihop, grejjar inte riktigt den omtanken. Men den är sååå uppskattad! 


Men Elias inläggning blev flyttad. Dr Anders ville lägga in honom idag men var go och valde torsdag istället så Elias slapp vara på sjukhuset i morgon då han fyller 1 år!! 


Ett år, tiden har flugit fram!  


#1 - - Bethan:

Å va ni kämpar och Elias vilken krigare du är! Blir så glad när jag läser att ni träffar på så bra personal. Det gör så mycket! Härligt att ni får fira födelsedag hemma :)

Svar: Ja det gör verkligen sådan skillnad på hur personalen är! Nu ska vi fira med tårta och lite för mycket onyttigheter 🎈 kram!!
Sofie Erlandsson