Patientförsäkringen My ASS!!

Och idag fick vi besked från patientförsäkringen kring anmälan vi gjorde när Elias fick MRSA. Det är dömt som en vårdskada och han ska få ett skadestånd.

Det som är så himla sjukt är att jag har haft kontakt med en annan mamma vars dotter delade sal med Elias och hon fick oxå MRSA. Alltså samma sjukhus, samma sal, samma vårdtillfälle. Vi fick handläggare på LÖF samtidigt men olika handläggare som jobbade olika snabbt. Hon får närmre 60.000 kronor mera än Elias i skadestånd! Tror ni jag blev vansinnig?!

Ringde upp handläggaren och då har dom gjort om ngn riktlinje så hade hon handlagt vårt ärende 8 dagar tidigare hade Elias oxå fått den högre summan! Sa många valda ord och hon förstod min upprördhet. Hon skulle ta det med sin chef och återkomma för hon höll med.

För om man ska vara krass, visst hon kanske har haft jätte mycket ärenden medan den andra handläggaren kanske haft det lugnare men om hon hade gjort det tidigare så hade Elias fått samma.

Det borde vara att ärenden som kommer in efter den nya praxisen ska röras utav den. Inte ärenden som redan är under utredning. 

FÖRJÄVLIGT!!