Hästens dag

Idag har varigt en sådan där dag då jag fått vårda själen lite. Tre timmar häst blev det idag. Så himla härligt att gå i stallet, fixa med hö, borsta hästen, och allt runt om. Ridningen är oxå jätte skön med just allt runt sätter en extra guldkant på det hela. Ridningen idag var en upplevelse, jag fick presentkort på Hööks i julklapp så jag har skaffat mig rejäla ridskor, chaps och ett par helskodda ridbyxor. Vilken skillnad när man satt i sadeln. Rätt utrustning gör mycket.

Det var riktigt häftigt idag när vi var ute, vi såg två Kungsörnar som satt på en åker och frossade på ett kadaver som låg där. Riktigt mäktiga djur faktiskt. Man ser mycket från hästryggen. 

När vi kom tillbaka till stallbacken höll solen på att gå ner, det var så himla fint. Älskar att vara ute i naturen när det är snö ute och solen lyser vackert på snön som gnistrar oerhört fint. 

Imorgon ska vi oxå ut på tur och jag hoppas att vi får samma vackra väder. Har ni haft det bra?

Har ni haft en bra julhelg? Vi har det, den har varigt fylld av familj, värme, närhet, speedade barn och kärlek. Det som är viktigast enligt mig på julen. 

Barnen har gått bananas dom här dagarna, inga rutiner inget sådant har funnits. Ganska skönt att släppa på allt för några dagar. 


Idag har jag pysslat lite ute hos hönsen, varigt ute på en lång promenad i säsongens första snöfall. Det var så härligt! Har saknat snön och jag hoppas att den får ligga kvar nu.

Nu går vi in för slutspörten på året!
Natti natt!

God jul

God jul mina kära vänner!!


Jag hoppas ni får ut exakt det ni vill få ut av julen. Njut, ta det lugnt i all stress. Lev här och nu!

God jul önskar vi er!
Visa fler inlägg