Valborg

Valborg, det är en dag som jag ofta tänker bakåt i tiden. Mycket har hänt i mitt liv på Valborg. 

Det viktigaste är att jag träffade min make för första gången på Valborg. Trodde aldrig när jag träffade honom att det skulle bli vi. Han var så långt ifrån min typ som han bara kunde bli. Men han hade något visst och efter Valborg har det bara varigt vi. 

Och vilket liv vi har skapat oss. På dessa 11 år har vi fått tre underbara barn. Vi har växt som par, vi har överlevt motgångar och vi lär oss nya saker om varandra fortfarande. Jag är oerhört lyckligt lottad som har honom i mitt liv.Så blev vi utskrivna

Jag trodde nog inte att vi skulle bli det idag, men det blev vi! Sååå himla skönt!


Elias får äta det han vill på flaskan och resten sondar vi. Känns helt ok. Så idag har mycket kretsat kring sonden.

Något som vi tycker är viktigt är att involvera Emil och Edvin så mycket som det bara går. Så nu på kvällen fick Edvin hjälpa Johan med sonden, han var mycket stolt!!en natt blev två nätter..

Så blev vi kvar en natt till på sjukhuset. Dels för att fortsätta att övervaka syresättningen och sen för att dom satt en nässond i dag för att han ska få i sig mera mat och mera vätska.
 
Dom hittar inte något kardiologiskt fel och inte heller något medicinskt fel som leder till hans matvägran. Det har tagits prover och dom visar ingenting. Men alla är rörande överens om att något är fel, frågan är vad och vad det beror på....
 
I natt är det Johan tur att sova på sjukhuset, i morgon ska Elias bli utskriven säger dom.
Och jag sover hemma med dom stora killarna, dom tar det hela ganska bra. Men självklart tycker dom att det är jobbigt när familjen blir delad. 
 
Nu ska jag göra natter, sov gott!
Visa fler inlägg