Äntligen!

Så, idag fick vi flyga hem! Vi har vetat ett par dagar men man vågade inte ta ut något i förväg. Vågade nästan inte tro att det skulle vara sant. Och det höll på att gå åt pipan, Elias sänka gick upp igår och då förberedde dom oss på att om den inte går ner så kan vi inte åka hem... Men med antibiotikakur nr 2 så gick det ner.

Och äntligen så är vi på hemmaplan. Jag fick åka med Elias på flyget och alla var så goa som skötte transporten. Sen så kom vi hit till avdelningen på Akademiska, även personalen här är jätte go. Jag sover här med Elias i natt och Johan sover här i morgon så byter vi så vi sover varannan natt. 
Mormor och morfar har även hunnit hit en sväng, så skönt att träffa någon man känner. Dom hade även med sig lite att äta till mig, blev som lite dåligt med det idag..

Nu ska jag försöka slumra lite här, kommer väl gå sådär dom kommer in och gör kontroller varje timma. 

Natti natt!

Söndag

Ännu en vecka lider mot sitt slut, tänk tiden går ganska fort ändå. Vi har fått in någon form av lunk här nere. Men åh jag vill hem kliar i hela kroppen! Men ikväll då dinerar vi med stil!
 

Emil 8 år!

Idag fyller vår stora kille åtta år! Tänk känns som det var nyss han föddes, har varigt en tung dag utan honom. Vi har dock pratat ett par ggr och även smsat och han har varigt väldigt nöjd med dagen. I morgon ska han ha ett kalas hemma hos farmor och farfar. Han var sådär lagom uppspelt angående hela helgen när vi pratade ;-)
 
 
Grattis älskade son ❤️
 
Som jag saknar mina prinsar där hemma.. Snart så kommer vi kanske få åka hem om allt vill sig väl... 
 
 
Visa fler inlägg