Förberedelser

Idag har det verkligen varigt en hektisk dag, Elias döps i morgon så det har varigt massa förberedelser inför morgondagen.

När jag var på pastoratet och hämtade nyckeln till församlingshemmet drog jag på stans generalvurpa, höll Edvin i hand och Elias bar jag i stolen. Edvin for också ner i backen och vad är det första man gör? Tittar sig runt om och tänker såg någon?! När slutar man tänka så? Helfånigt ju! 

Känner mig konstigt nog inte det minsta nervös inför morgondagen. Jag brukar ju vara helnipprig. Men icke, kommer väl i morgon kan jag tänka mig. 

Men nu är allt så förberett det kan bli, dopklänningen är struken. Pojkarnas kläder likaså och Johan är mentalt förberedd för kavaj och skjorta. Vad kan gå snett?! Styrka

Det gick ok att se programmet ikväll. Johan vankade dock in och ut i vardagsrummet, han tyckte det var för jobbigt att se allt. Men något som jag känner vi har utvecklat sen allt detta hände är vår lyhördhet för varandra. Vi ser och känner när den andra har det tyngre. Och som tur är har vi tunga dagar olika dagar så det är nästan alltid en av oss som känner sig lite starkare och då kan den lyfta den andra. 

Dock inser jag ju hur korkad och naiv jag är. Man vet att operationer är en risk, men jag har aldrig ens tänkt så långt som att han skulle kunna få en ex hjärnskada till följd av en operation. HUR kan jag missat den tanken? Det blev ju som en käftsmäll, ytterligare en sak man ska vara orolig över. Det är nog ändå känner jag. 

Och troligen finns det väl tusen olika risker och komplikationer som man inte har tänkt på för allt man tänker på är ju att han ska överleva operationen. Inget annat. 

Men innan programmet började var jag så trött, har varigt det hela dagen men nu är jag piggelin. Tankarna snurrar ofta iväg dessa kvällar. 

Nu ska jag försöka sova. 
Sov gott och ta hand om er

Hjärtebarnsförbundet

Idag fick vi alla papper från Hjärtebarnsförbundet. Mycket att läsa, intressant. Man känner sig genast lite mindre ensam om detta. Får se vad det kommer ge oss att vara med i Hjärtebarnsförbundet, tror man kan få ut massor utav det. Skönt att komma i kontakt med andra i samma situation.Och ikväll är det ju Rakt in i hjärtat igen, är verkligen så blandade känslor. Förra veckan gick bra, får se hur det gå denna vecka.. 

Trevlig kväll vännner
Visa fler inlägg